Opt pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 au murit, în 24 de ore, de sâmbătă până duminică, în spitalele din judeţul Prahova, cele opt decese fiind raportate după trei zile în care niciun pacient cu COVID-19 nu a murit în spitalele din acest judeţ. Numărul deceselor din Prahova reprezint peste 10% din cel al deceselor raportate la nivel naţional de sâmbătă până duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 26390 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 833 de pacienţi au decedat, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese raportate au fost în rândul a patru persoane de sex masculin (65, 69, 83. 86 ani) şi a patru se sex feminin (57, 72, 82 ani)”, informează, duminică după amiază, Prefectura Prahova.
 
Cele opt decese raportate în Prahova reprezintă peste 10% din numărul total de decese raportat la nivel naţional în 24 de ore. Conform Grupului de Comunicare Strategică, În intervalul 06.02.2021 (ora 10:00) – 07.02.2021 (ora 10:00) au fost raportate 72 de decese (39 bărbaţi şi 33 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Arad,Bacău, Bihor, Botoşani, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Timiş, Vrancea, Ilfov şi Bucureşti. Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 ani.
 
Totodată, cele opt decese au fost raportate după ce, timp de trei zile, la nivelul judeţului Prahova nu a fost înregistrată nici moarte asociată infecţiei cu SARS-CoV-2.
 
Conform datelor furnizate de autorităţile din judeţ, numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 157 de paturi sunt ocupate, duminică. La ATI, au fost raportate cinci paturi libere, dintre care două sunt prevăzute cu ventilator.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.