Opt dintre cei 87 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi decedaţi în perioada 2-3 februarie au murit în spitalele din judeţul Prahova. Cea mai tânără dintre cele opt victime ale infecţiei cu noul coronavirus avea 41 de ani. În pofida numărului ridicat al deceselor, judeţul raportează un număr mic de noi infectări - 51 în 24 de ore - şi o rată scăzută a infectării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
De la începutul pandemiei şi până în prezent, 826 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus au decedat în judeţul Prahova, conform Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova. 
 
"Ultimele decese au fost înregistrate în rândul a două persoane de sex feminin (41, 69 ani) şi a şase de sex masculin (50, 65, 65, 69, 73, 83 ani)”, transmite miercuri, Prefectura Prahova. 
 
Numărul deceselor asociate COVID-19 a crescut de la 805, câte erau raportate joia trecută, la 826 miercuri, 3 februarie. 
 
În schimb, rata de infectare a scăzut în ultima săptămână de la 0,93 la 0,88 la o mie de locuitori. În 24 de ore, de marţi până miercuri, în Prahova au fost 51 de persoane nou diagnosticate cu COVID-10.
 
În secţiile destinate pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2 erau libere, miercuri, şase patru de terapie intensivă, dintre care trei cu ventilator.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.