Un incendiu izbucnit duminică pe un teren acoperit cu vegetaţie uscată s-a extins şa o cultură de viţă de vie şi la o livadă. Peste 100 de pomi au fost afectaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, incendiul a izbucnit în zona satului Tohani din comuna Gura Vadului. Focul a cuprins vegetaţie uscată, lăstăriş şi mărăciniş, pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare şi s-a extins şi două culturi, una de 1700 de metri pătraţi cu viţă de vie şi o livadă.
 
Conform sursei citate, 120 de pomi fructiferi au fost afectaţi. La locul intervenţiei au fost mobilizate trei autospeciale de stingere.
 
Tot duminică după-amiază, în judeţul Prahova pompierii intervin pentru atingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care a cuprins o suprafaţă de 60 de hectare de teren în localitatea Bărcăneşti, în apropiere de Ploieşti. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului acţionează cinci autospeciale de stingere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.