Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 de la debutul pandemiei a depăşit 30.000 în judeţul Prahova. Numărul deceselor asociate infecţiei cu SARS-CoV-2 se apropie de o mie, în 24 de ore fiind înregistrate, în acest judeţ, alte nouă decese.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 30.060 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 981 de pacienţi au decedat, conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese raportate au fost în rândul a şase persoane de sex masculin (59, 61, 65, 73, 75, 81 ani) şi a trei de sex feminin (59, 69, 80 ani), toate figurând cu comorbidităţi”, informează, marţi, Prefectura Prahova.
 
În 24 de ore, de luni până marţi, în Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19 un număr de 140 de pacienţi, şapte dintre cazuri fiind copii sau adolescenţi. În aceeaşi perioadă, în judeţ au fost realizate 593 de teste pentru depistarea infecţiei.
 
"Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în Prahova, este de 458, dintre care 407 paturi sunt ocupate. La ATI, unul dintre cele 28 de locuri disponibile a fost raportat, dimineaţă, ca fiind liber”, precizează autorităţile judeţene.
 
Incidenţa cumulată a cazurilor active calculată pentru ultimele 14 zile în judeţ, este de 2,04 la o mie de locuitori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.