Direcţia de Sănătate Publică Prahova a identificat un nou focar de COVID-19 la Spitalul Municipal Câmpina, unitate suport pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2, unde trei angajaţi de la secţia de anestezie-terapie intensivă au fost identificaţi ca fiind infectaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Activitatea secţiei de terapie intensivă a Spitalului din Câmpina nu a fost afectat, după ce trei dintre angajaţi au fost infectaţi.

”Personalul medico-sanitar a fost izolat la domiciliu, fiind realizată dezinfecţia spaţiilor. A fost refăcut graficul de lucru pentru asigurarea continuităţii activităţii medicale”, a transmis Prefectura Prahova.

Judeţul Prahova a înregistrat, joi, un nou record în ceea ce priveşte cazurile nou diagnosticate cu COVID-9 n doar 24 de ore, cifra raportată fiind de 396. Rata de infectare la nivelul judeţului este de 1,97 la o mie de locuitori. La Ploieşti, indicele de infectare pentru ultimele două săptămni este de 247 la o mie de locuitori.

Numărul total de îmbolnăviri cauzate de infectarea cu noul coronavirus este, în Prahova, 10718, iar cel al deceselor se ridică la 349, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică Prahova


Dintre cele 412 locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, 388 sunt ocupate. La ATI, dintre locurile alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2, unul a fost raportat, joi dimineaţă, ca fiind liber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.