Peste 2800 de consumatori din mai multe localităţi ale judeţului Prahova nu sunt alimentaţi cu energie electrică miercuri la prânz, din cauza avariilor provocate de furtună pe reţeaua de alimentare, în noaptea de marţi spre miercuri. Printre zonele afectate se numără şi staţiunea Azuga de pe Valea Prahovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de autorităţile din judeţul Prahova, miercuri la prânz, 2831 de consumatori din nouă oraşe şi comune nu au energie electrică. Este vorba despre abonaţi din mai multe zone ale judeţului, respectiv Azuga, Jercălăi, Băneşti, Urleta, Siliştea, Chiţorani, Puchenii Mari, Puchenii Moşneni, Fânari. Sunt avariate 8 linii de medie tensiune, 49 puncte de transformare, care alimentează cele două loclaităţi.
Dimineaţă, 6728 de consumatori din 20 de localităţi erau afectaţi de lipsa energiei electrice, însă între timp echipele furnizorului de electricitate au reuşit să repare unele dintre avariile provocate de furtună. 
În seara zilei de marţi, unele zone din Prahova s-au aflat sub Cod roşu de furtună. În zece localităţi copaci şi stâlpi au fost doborâţi de rafalele de vânt ori s-au produs inundaţii din cauza ploii torenţiale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.