Centrele de vaccinare anti-COVID din mai multe zone ale judeţului Prahova vor fi deschise şi de sărbători. Conform programului de funcţionare anunţat de autorităţile din judeţ, unele dintre centre, în special cele din zonele turistice, vor fi deschise inclusiv în ziua de Crăciun, fie doar câteva ore, fie după program normal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform orarului făcut public, joi, de Prefectura Prahova, mai multe centre de vaccinare din judeţ rămân deschise în perioada sărbătorilor de iarnă. Dacă în municipiul Ploieşti, ambele centre de vaccnare anti-COVID care mai funcţionează vor fi închise în prima şi a doua zi Crăciun, dar şi în 31 decembrie şi 1 ianuarie, la Sinaia centrul de vaccinare din staţiune rămâne deschis, zilnic, în această perioadă, între orele 8:00 şi 20:00. 
 
În staţiunea Buşteni centrul de vaccinare va fi închis în ziua de Crăciun şi în prima zi a anului viitor, iar în restul zilelor acestei perioade va fi deschis, în unele zile după programul normal, în altele de la ora 8:00 la ora 14:00.
 
Şi centrul de vaccinare din municipiul Câmpina va fi deschis în ziua de Crăciun, dar şi în ultima zi a anului şi în prima zi a noului an, tot până la ora 14:00.
 
De asemenea, alte centre de vaccinare din judeţ vor fi deschise în zilele de sărbătoare, unele dintre acestea fiind funcţionale doar după-amiaza.
 
În judeţul Prahova, de la începutul campaniei de vaccinare au fost administrate 601.491 doze de vaccin. În ultimele 24 de ore, numărul dozelor administrate este de 870. Un număr de 74 de persoane au făcut prima injecţie cu un ser multidoză, 167 de persoane au primit doza a doua, 440 de persoane au primit a treia doză, iar 189 de persoane s-au vaccinat cu doza unică Johnson&Johnson.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.