Locuitorii de pe mai multe străzi din oraşul prahovean Comarnic nu sunt alimentaţi, duminică după amiază, cu apă potabilă, furnizarea acesteia fiind întreruptă din cauza nivelului foarte scăzut al stocurilor din două rezervoare. Furnizorul de apă anunţă că există „posibilitatea de prelungire” a măsurii şi recomandă populaţiei folosirea apei doar „în uz casnic şi scop menajer”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Societatea Hidro Prahova S.A. anunţă că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la staţia de tratare Valea lui Conci şi de la staţia de tratare Ghioşeşti din oraşul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. Vor fi afectaţi în totalitate de această oprire abonaţii HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung şi parţial, abonaţii care locuiesc pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana şi în cartierul Ghioşeşti”; este anunţul postat duminică pe site-ul companiei Hidro Prahova, cel mai mare furnizor de apă din judeţul Prahova.
Reprezentaţii companiei fac apel la locuitorii din Comarnic să folosească apa potabilă strict pentru uz casnic şi nu în alte scopuri. 
„Societatea Hidro Prahova SA face apel către toţi abonaţii să folosească apa numai în uz casnic şi scop menajer şi să renunţe la utilizarea resurselor existente pentru alte activităţi, în scopul evitării deficienţelor în procesul de distribuţie”, precizează sursa citată.
Este pentru a doua zi când furnizarea apei la Comarnic este oprită din cauza stocurilor scăzute. Şi sâmbătă, în intervalul orar 12:00-16:00, apa a fost oprită pentru abonaţii din cartierul Podul Lung şi parţial pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana şi cartier Ghioşeşti. 
Probleme cu furnizarea apei potabile, tot din cauza stocurilor scăzute, se înregistrează şi în comuna Ciorani, cea mai mare localitate rurală din judeţul Prahova. Duminică dimineaţă, furnizarea apei a fost oprită în toată comuna în intervalul orar 00:00-04:00, Hidro Prahova anunţând posibilitatea de prelungire a acestei măsuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.