Un nou focar de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a fost identificat într-un centru medico-social din municipiul Câmpina, unde 22 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19. Numărul îmbolnăvirilor cauzate de noul coronavirus a depăşit, în judeţul Prahova, 21.500.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Conform informaţiilor transmise de către DSP Prahova, a fost identificat un nou focar într-un centru medico-social din Câmpina, unde 22 de persoane, dintr-un efectiv de 71, au fost depistate cu SARS-CoV-2. Dintre cei confirmaţi cu noul coronavirus, şase sunt angajaţi, iar 16 sunt beneficiari ai unităţii respective. Salariaţii s-au izolat la domiciliu, în monitorizarea medicilor de familie, iar beneficiarii şi contacţii acestora sunt monitorizaţi în centru. A fost efectuată dezinfecţia spaţiilor”, informează, vineri, Prefectura Prahova.
 
Numărul infectărilor cu noul coronavirus de la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Prahova, a ajuns la 21.512, iar cel al deceselor este de 626. 
 
În 24 de ore, de joi până vineri, au fost înregistrate 247 de noi diagnostice de COVID-19, dintre care şapte la copii şi adolescenţi.
 
De mai multe săptămâni, toate paturile de terapie intensivă destinate patologiei COVID în judeţul Prahova sunt ocupate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.