Autorităţile din judeţul Prahova au raportat, marţi după-amiază, două noi focare de COVID-19, în unul dintre cazuri fiind vorba despre 25 de persoane de la un centru de îngrijire a adulţilor cu handicap, iar în al doilea despre 13 angajaţi ai unei firme din Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor Prefecturii Prahova, la Centrul de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu handicap Mislea 25 de persoane au fost testate pozitiv la infecţia provocată de virusul SARS-CoV-2. Este vorba despre 12 beneficiari şi 13 salariaţi. Beneficiarii au fost izolaţi în centru, sub supravegherea medicului de familie colaborator, iar salariaţii au fost izolaţi la domciliu, sub supravegherea medicilor de familie.
 
Un focar de COVID a fost înregistrat şi la o societate comercială din municipiul Ploieşti, unde 13 salariaţi sunt bolnavi. Cu toţii au fost izolaţi la domiciliu, având forme uşoare ale bolii. 
 
În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost reportate 534 de noi cazuri de COVID-19 şi puţin peste o sută de persoane care au primit prima doză sau doza unică de vaccin anti-COVID. Dintre acestea, doar şapte sunt copii care au primit vaccinul pediatric.
 
Incidenţa infecţiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul judeţului Prahova este de 9,02 cazuri la 1000 de locuitori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.