Direcţia de Sănătate Publică Prahova a identificat două focare de infecţie COVID-19 la două societăţi comerciale din municipiul Câmpina, unde în total 16 angajaţi sunt infectaţi. În judeţ, rata de incidenţă a acestei boli a crescut la 1,81 cazuri la o mie de locuitori şi mai sunt libere trei paturi ATI pentru pacienţii confirmaţi cu SARS-CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Astăzi, 15 ianuarie 2022, pe raza judeţului nostru, au fost înregistrate alte 2 focare active de COVID-19, la 2 societăţi comerciale din municipiul Câmpina. În cadrul uneia dintre societăţi au fost identificaţi 9 angajaţi infectaţi, iar în cadrul celeilalte societăţi au fost confirmaţi 7 angajaţi. Toţi aceştia au rămas în izolare, la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie”, informează Prefectura Prahova.
 
Cea mai recentă raportare pentru 24 de ore arată că, la nivel judeţean, au fost înregistrate, de vineri până sâmbătă, 206 noi cazuri de infectare, unu din opt teste efectuate pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 fiind pozitiv. Rata de infectare în judeţ este, sâmbătă, de 1,81 cazuri la 1.000 de locuitori.
 
"Conform raportării DSP, numărul de paturi COVID-19 ocupate este de 149. În secţiile ATI sunt ocupate 23 paturi, din totalul de 26", mai transmit autorităţile din judeţ.
 
În ultimele 24 de ore, în judeţ au murit, din cauza COVID-19, cinci persoane, toate nevaccinate. Este vorba despre patru bărbaţi cu vârste de 49, 69, 75 şi 84 de ani şi o femeie în vârstă de 77 de ani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.