Garda de Mediu Prahova anunţă că a început un control la rafinăria Petrobrazi din judeţul Prahova, după ce un cazan din instalaţia de cogenerare s-a oprit accidental, fapt care a dus la oprirea altor instalaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, în jurul orei 11:00, reprezentanţii rafinăriei din comuna Brazi au anunţat că s-a oprit accidental unul din cazanele aferente instalaţiei de cogenerare. Din lipsa aburului a fost necesară oprirea unor instalaţii şi a fost redus debitul de alimentare pentru restul de instalaţii. Astfel, pe durata procedurilor de pornire ale instalaţiilor se vor arde/vor fi vizibile gaze la faclă”, anunţă Garda de Mediu Prahova.
 
Comisarii de mediu din cadrul Gărzii Prahova au declanşat de îndată un nou control pentru a verifica respectarea condiţiilor de funcţionare din Autorizaţia Integrată de Mediu emisă de APM Prahova pentru rafinărie, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.