Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a aprobat, marţi, iniţierea demersurilor necesare pentru rechiziţia de bunuri şi prestări de servicii în interes public, măsura având ca scop asigurarea spaţiilor necesare pentru carantinarea celor suspectaţi de infectare cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autorităţile din judeţul Prahova au decis, marţi, ca spaţii de cazare şi servicii să poată fi rechiziţionate pentru punerea în aplicare a unor măsuri necesare stopării răspândirii Covid-19. 
 
"Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (C.J.S.U.) Prahova, coordonat de către domnul prefect Cristian Ionescu, a aprobat iniţierea demersurilor necesare pentru efectuarea rechiziţiilor de bunuri şi prestări servicii în interes public de către Comisia mixtă de rechiziţii a judeţului Prahova, la solicitarea autorităţilor publice beneficiare. (...) Decizia C.J.S.U. Prahova are ca scop asigurarea unor spaţii corespunzătoare pentru plasarea în carantină a persoanelor care prezintă riscul de a fi infectate cu noul coronavirus”, anunţă Prefectura Prahova, într-o informare dată publicităţii marţi după-amiază. 
 
Conform sursei citate, membrii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă din Prahova vor stabili lista spaţiilor şi a serviciilor ce urmează a fi rechiziţionate.
 
"Beneficiarii rechiziţiilor de clădiri (spaţii de cazare) şi ai prestărilor de servicii în interes public vor fi stabiliţi prin hotărâri ulterioare ale C.J.S.U. Prahova, după identificarea acestor spaţii”, menţionează Prefectura Prahova. 
 
Hotărârea adoptată marţi stipulează de asemenea că măsura excepţională va fi luată cu respectarea strictă a legislaţiei în vigoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.