Pompierii prahoveni, care duminică seară au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din oraşul Mizil, au salvat un bărbat blocat în locuinţă din cauza flăcărilor. Cauza incendiului nu a fost stabilită, până la ora transmiterii acestei ştiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Trei autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit, duminică seară, în oraşul Mizil, unde o casă a luat foc din cauze care nu au fost stabilite încă.
 
La momentul sosirii salvatorilor la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.
 
Pompierii au intrat în locuinţa cuprinsă de flăcări şi au scos de acolo un bărbat. Conform oficialilor ISU Prahova, acesta a fost scos teafăr din locuinţă şi nu necesită îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.