Autorităţile din oraşul prahovean Comarnic au anunţat, duminică după amiază, că o şcoală din localitate va fi păzită, începând de luni, de către trei poliţişti locali. Măsura a fost luată după ce în zona în care este amplasată unitatea de învăţământ şi-a făcut apariţia un urs, în mod repetat, în ultima perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ca urmare a apariţiei unui urs în apropierea unităţii şcolare din Vatra Sat, începând de mâine, 22 mai 2023, de la orele 06.00 şi până seara la încheierea cursurilor şi la plecarea ultimului copil din şcoala, 3 reprezentanţi ai Poliţiei Locale vor patrula zilnic în curtea Şcolii Nr. 2 şi in jurul acesteia, precum si pe strada Garlici, acţionând cu semnale acustice si luminoase ale autoturismului din dotare, în vederea asigurării protecţiei elevilor si a personalului unităţii, precum si a îndepărtării rapide a animalului în caz de nevoie!”, anunţă duminică după amiază, pe Facebook, Primăria oraşului Comarnic. În ultimele ore, autorităţile au emis în mai multe rânduri mesaje Ro-Alert prin care populaţia este avertizată asupra apariţiei animalelor sălbatice şa Comarnic. Astfel de mesaje au fost trimise atât sâmbătă, cât şi duminică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.