Poliţiştii din Prahova au deschis o a anchetă care vizează infracţiunea de purtare abuzivă după ce un elev al Colegiului Tehnologic Elie Radu din municipiul Ploieşti a afirmat că a fost bătut de un maistru, la o oră de practică. Băiatul, elev în clasa a zecea, a fost dus la spital, fără a rămâne internat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a fost anunţat la Secţia nr.2 de Poliţie Ploieşti, miercuri, în jurul orei 12.45. 
„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat minorul în cauză, în vârsta de 16 ani, elev în clasa a X-a, din verificări, reieşind faptul că într-o oră de curs, acesta ar fi făcut o glumă cu un alt coleg, moment în care, ar fi fost lovit în zona spatelui şi a capului de către profesorul de la clasă, de 68 de ani.  În urma incidentului, minorul a acuzat stări de rău, fără însă a prezenta urme vizibile de violenţă, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”; informează oficialii Poliţiei judeţene Prahova.
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că  adolescentul este elev la Colegiul Tehnologic Elie Radu şi a afirmat că a fost lovit de două ori cu pumnul în cap şi de două ori cu pumnul în spate. Incidentul a avut loc în timpul unei ore de practică, iar cel acuzat de agresiune este maistru. 
Elevul a petrecut la spital aproximativ o oră, fără a rămâne internat. Aceleaşi surse precizează că reprezentanţi ai şcolii au afirmat că în respectiva clasă sunt câţiva elevi care deranjează în mod constant orele de curs, băiatul agresat fiind unul dintre aceştia.
Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă. Marţi după amiază au loc audieri în acest dosar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.