Salvamontiştii din Buşteni intervin, joi seară, pentru recuperarea unui adult şi a unui copil care s-au rătăcit pe un traseu din Masivul Bucegi şi au rămas blocaţi. Acţiunea este una dificilă, în condiţiile în care la altitudini mari este ceaţă densă, care reduce considerabil vizibilitatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform reprezentanţilor Salvamont Buşteni, un turist care a anunţat că este însoţit de un copil a cerut sprijinul salvatorilor montani, afirmând că s-a rătăcit în zona traseului Acele Morarului din Bucegi. În zonă nu există semnal la telefonul mobil şi prin mesaje turistul a reuşit să le dea salvatorilor câteva indicii despre locul în care s-ar afla. 
 
Acţiunea, care se estimează a dura câteva ore, se anunţă a fi una dificilă, în condiţiile în care pe munte este ceaţă care reduce vizibilitatea la 40-100 de metri, menţionează salvamontiştii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.