Aproape jumătate dintre testele pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 făcute în judeţul Prahova în 24 de ore, de marţi până miercuri, au ieşit pozitive, conform datelor oficiale furnizate de autorităţi. În judeţ nu este liber niciun pat de Terapie Intensivă pentru pacienţii cu patologia COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate, miercuri, de Prefectura Prahova, numărul de teste făcute în ultimele 24 de ore pentru depistarea infecţiei cu noul coronavirus este de 217, conform centralizării DSP Prahova, iar numărul persoanelor diagnosticate în acelaşi interval de timp, de marţi până miercuri, este de 94, între care cinci copii şi adolescenţi. 
 
Cu toate acestea, în judeţul cu o populaţie de peste 800.000 de locuitori nu există nicio localitate care să depăşească indicele de infectare de 3 la o mie de locuitori, conform datelor oferite, marţi, de Instituţia Prefectului.
 
Numărul cazurilor grave de COVID-19 este în continuare ridicat, în spitalele din judeţ nefiind, miercuri, niciun loc liber la Terapie Intensivă pentru pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19. 
 
"De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 28.495 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 920 de pacienţi au decedat”, mai transmis autorităţile din judeţ. 
 
În Prahova, incidenţa cumulată a cazurilor active de COVID-19 din ultimele 14 zile, calculată la o mie de locuitori, este de 1,23, conform raportărilor de miercuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.