Autorităţile din judeţul Prahova au raportat, marţi, un număr de 632 de cazuri de infectare cu SARS-COV-2 active în judeţ, aproape o treime dintre acestea fiind în municipiul Ploieşti. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă, a cărei instalaţie de climatizare s-a defectat în urmă cu peste două săptămâni, a fost repusă în funcţiune, au anunţat autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit celei mai recente raportări privind cazurile active de COVID-19 din Prahova, în judeţ există 632 de bolnavi. Dintre aceştia, 203 cazuri active sunt la pacienţi din municipiul Ploieşti, 31 în oraşul Boldeşti Scăeni şi 30 în oraşul Băicoi.
 
În judeţ sunt şi 19 localităţi unde nicio persoană nu este diagnosticată cu COVID-19, printre acestea numărându-se oraşul Buşteni de pe Valea Prahovei. 
 
Autorităţile din judeţ au anunţat că, începând de marţi, unitatea mobilă de Terapie Intensivă care funcţionează la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost repusă în funcţiune, după mai bine de două săptămâni în care aceasta a fost nefuncţională din cauza unei defecţiuni la instalaţia de climatizare. 
 
După repunerea în funcţiune a acestei unităţi, numărul de paturi de Terapie Intensivă destinate pacienţilor cu COVID-19 a crescut de la 20 la 28, dintre acestea 18 fiind ocupate, marţi dimineaţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.