Judeţul Prahova se menţine în topul zonelor cu număr mare de infectări cu SARS-COV-2, raportând, luni, 33 de noi cazuri şi apropiindu-se astfel de pragul de 5.000 de îmbolnăviri de la începutul pandemiei, prag depăşit până în prezent de judeţele Suceava şi Argeş. Printre cazurile active de COVID-19 se numără 39 de copii cu vârsta de şcoală sau grădiniţă, dar şi trei cadre didactice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 4.974 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul prahovenilor testaţi pozitiv cu noul coronavirus, de la începutul epidemiei, 169 au decedat, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova”, a transmis luni, Prefectura Prahova. 
 
În condiţiile în care în ultimele zile a raportat şi 70 de infectări pe zi şi în contextul în care cea mai recentă statistică pe 24 de ore arată 33 de noi cazuri diagnosticate, Prahova va fi al treilea judeţ, după Suceava şi Argeş, care va depăşi pragul de 5.000 de persoane infectate cu noul coronavirus de a începutul pandemiei. 
 
Printre cazurile active de COVID-19 se numără şi trei cadre didactice, iar 39 sunt copii cu vârstă de şcoală sau grădiniţă.
 
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în Prahova, este de 359, dintre care 276 de paturi sunt ocupate. La ATI, au fost raportate ca fiind libere trei locuri destinate bolnavilor cu SARS-CoV-2, conform Prefecturii judeţului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.