Un număr de 153 de copii şi adolescenţi din judeţul Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19 din luna martie şi până în prezent, fiind active în prezent 18 cazuri active. La nivelul judeţului, peste 4.200 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar 141 au murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul persoanelor cu vârste de sub 18 ani care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 până în prezent, în judeţul Prahova, este de 153, iar cazurile active sunt în număr de 18, transmite, luni, Prefectura Prahova. Numai în ultimele 24 de ore patru pacienţi cu vârste sub 18 ani au fost diagnosticate cu COVID-19.

La nivelul judeţului Prahova, de la începutul pandemiei şi până în prezent, au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 4.230  persoane. Dintre acestea, 141 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova.

În spitalele din Prahova numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 este de 328, dintre care 285 de paturi sunt ocupate. Dintre cele 20 de locuri de terapie intensivă, 18 locuri alocate bolnavilor infectaţi cu SARS-CoV-2 erau, în cursul zilei de luni, ocupate.

Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a cărei instalaţie de climatizare s-a defectat în urmă cu peste o săptămână este, în continuare, nefuncţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.