Unsprezece elevi ai Colegiului Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza au fost găsiţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus, în urma testelor făcute la revenirea în bănci, ei fiind duşi în izolator. Pentru patru dintre colegii lor rezultatele sunt incerte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al ai Colegiului Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza. Graţiela Mihăescu, a declarat, marţi, pentru News.ro, că testările elevilor au început în momentul în care aceştia s-au prezentat în campusul liceului. 
 
În urma testelor făcute la 471 dintre cei 472 de elevi s-a constatat că 11 sunt infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Aceştia se află în izolatorul cabinetului medical al şcolii. 
 
Pentru alţi patru elevi testaţi rezultatele sunt incerte, iar până la primirea unor noi rezultate ei se află într-un staţionar din incinta unităţii şcolare.
 
„Starea elevilor este bună, cu toţii sunt asimptomatici şi au acces la predare online”, a declarat Graţiela Mihăescu. 
 
Elevii colegiului militar au început să revină în campus duminică, ei fiind testaţi pentru SARS_CoV-2 şi supuşi triajului epidemiologic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.