Un pompier din judeţul Vâlcea care a fost confirmat cu noul coronavirus a murit, luni seară, la spital. Bărbatul a fost confirmat în data de 13 octombrie, a rămas iniţial la domiciliu, dar după ce a prezentat simptome a ajuns la spital, unde starea i s-a agravat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Vâlcea a anunţat, luni seară, decesul unui pompier de la Brezoi.

”Plt. Adj. Sef. Banu Gheorghe Romeo, născut în data de 09.07.1974, angajat ca subofiter operativ principal la data de 01.09.2006 în cadrul Gărzii de Intervenţie Brezoi – Detaşamentul de Pompieri Rm. Valcea -  ISUJ Valcea, a fost confirmat cu Covid - 19 la data de 13.10.2020. În perioada 13.10.2020 - 26.10.2020 a fost emisă decizia de izolare la domiciliu, iar din cauza prezentaării unor simptome specifice virusului, începând cu data de 19.10.2020 a fost internat în Spitalul Judeţean Vâlcea, Secţia de Boli Infectioase”, a transmis ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că, în cursul zilei de luni, bărbatul a fost transferat de la Secţia de Boli Infecţioase la UPU Valcea ca urmare a agravarii stării de sănătate,  fiind declarat decesul la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.