Poliţia Capitalei a transmis că poliţiştii precum şi reprezentanţii altor instituţii fac duminică verificări la un centru de vârstnici din Bucureşti care ar funcţiona clandestin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În cursul zilei de astăzi, în urma unei sesizări a reprezentanţilor mass-media (DIGI 24), prin care au transmis că un centru de bătrâni funcţionează, deşi activitatea ar fi fost oprită temporar, în urma unui control, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii în domeniu, s-au deplasat la  la faţa locului. Poliţiştii, precum şi reprezentanţii celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniu, au demarat verificările pentru clarificarea aspectelor”, a transmis Poliţia Capitalei, într-o informare de presă.

Digi 24 a relatat despre un azil de bătrâni clandestin găsit în Sectorul 3 din Capitală. Pe hârtie, centrul era închis de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), dar în realitate bătrânii au rămas în camere, iar patronii şi-au continuat afacerea, a mai precizat sursa citată. Managerul centrului a refuzat că comenteze aspectele de la centrul pentru vârstnici din Sectorul 3, mai precizează sursa menţionată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.