Poliţiştii din întreaga ţară au ţinut, luni, la prânz, un moment de reculegere în memoria colegului lor, Cristian Amariei, care a murit duminică după-amiaza împuşcat de un fugar. Timp de un minut, poliţiştii au oprit autospecialele şi au lăsat în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. La sediul IPJ Timiş au fost aprinse mai multe candele, iar poliţiştii care participă la căutarea suspectului s-au oprit pe marginea şoselei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii şi-au onorat, luni, la prânz, colegul din judeţul Timiş, mort în misiune în timp ce urmărea un suspect.

La sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş au fost aprinse lumânări şi candele în memoria lui Cristian Amariei. Timp de un minut, poliţiştii au interrupt activitatea şi au pornit semnalele acustice şi luminoase ale autospecialelor.

Şi poliţiştii aflaţi în căutarea fugarului s-au oprit pe marginea şoselei pentru a onora memoria colegului lor. Operaţiunile de căutare a suspectului continuă în tot judeţul, dar şi în judeţele din jur, fiind angrenate forţe impresionante.

Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, şi-a pierdut viaţa, duminică, în timpul unei misiuni. El a fost împuşcat mortal în zona pieptului şi gâtului în timp ce încerca să prindă un fugar, pe Ionel Marcel Lepa, care era înarmat. Bărbatul a fost căutat, după ce fusese condamnat pentru tâlhărie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.