Un poliţist local dintr-o comună din Constanţa, aflat în uniformă, a fost filmat în stare de ebrietate în municipiul Constanţa, el fiind în timpul liber. Gestul său urmează să fie analizat de o comisie de disciplină care va stabili ce sancţiune va primi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat aflat într-o uniformă pe care scria Poliţia Locală a fost filmat, joi, în zona Gării din Constanţa, în timp ce se afla în stare de ebrietate, imaginile fiind postate pe o pagină de socializare.

În clip se vede cum bărbatul are dificultăţi de deplasare, se clatină, iar apoi se aşază pe un prag de la intrarea într-o clădire.

Bărbatul respectiv este poliţist local în comuna Cobadin.

Primarul localităţii respective, Cornel Cocoş, a declarat că bărbatul respectiv este angajat la Poliţia Locală Cobadin, iar în momentul când au fost realizate filmările acesta se afla în timpul liber.

Primarul a mai spus că poliţistul lucrează în Cobadin de trei luni, după ce s-a transferat de la Poliţia Locală Băneasa, şi a precizat că nu a făcut probleme în această perioadă. Faptul că purta uniforma de poliţist local şi era în stare de ebrietate, vor fi analizate de comisia de disciplină care va decide sancţiunile ce se impun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.