Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman anunţă că şefii instituţiei au dispus verificări după ce apariţia în spaţiul public a înregistrării în care un profesor de la Liceul ”Alexandru Ghica” din Alexandria i se adresează unei eleve din clasa a X-a folosind apelativul "idioato”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Având în vedere imaginile video apărute în spaţiul public, în care un cadru didactic adresează cuvinte jignitoare unei eleve, în timp ce se aflau la cursuri prin intermediul unei platforme on-line, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman a dispus efectuarea de verificări, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri”, informează IPJ Teleorman, vineri după amiază, la câteva ore de la apariţia imaginilor.
 
Pe înregistrarea transmisă News.ro se aude cum cadrul didactic, al cărui nume apare pe ecran, strigă: "Tu eşti avocatul clasei a X-a D? Păi atunci, ce dracului trăncăni, idioato?”
 
Când eleva îi cere profesorului să nu o mai jignească, acesta îi răspunde: "Te rog frumos să nu mai vorbeşti, nu te-am întrebat!”
 
Directorul Liceului Teoretic Alexandru Ghica din Alexandria, Silvia Păun, a declarat pentru News.ro că nu are cunoştinţă despre acel incident şi nici nu a primit nicio sesizare cu privire la comportamentul cadrului didactic. 
 
Silvia Păun a confirmat că profesorul care ar fi fost înregistrat lucrează în liceul din Alexandria din anul 2005. 
 
"Nu am avut niciodată nicio plângere că ar jigni, care ar vorbi vulgar cu copiii. Este un profesor care îşi ţine orele conştiincios, nu au fost reclamaţii cu privire la dânsul”, afirmă directorul.
 
Directorul liceului a precizat că la nivelul şcolii va fi deschisă o anchetă "să vedem ce s-a întâmplat acolo”.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.