Poliţiştii din Prahova s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de distrugere de înscrisuri oficiale, după ce medicul Marta Coman de la Spitalul Orăşenesc Băicoi a fost filmată în timp ce rupea fişa unei paciente pe care a refuzat să o interneze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, în urma apariţiei în spaţiul public a filmării realizate de aparţinătoarea pacientei, poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal, având în vedere infracţiunea de distrugere de înscrisuri.

Surse judiciare au declarat că atât femeia care a realziat înregistrare,a cât şi medicul Marta Coman vor fi chemate la audieri în acest caz.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Medicul Marta Comande la Spitalul din Drajna, care făcea gărzi în baza unui contract cu Spitalul Orăşenesc Băicoi, a fost filmat în ziua de Bobotează de către nepoata unei femei în timp ce refuza să o interneze pe pacientă. La un moment dat, medicul rupe fişa pacientei, jignind-o pe femeia cu care discuta, după care cere nepoatei femeii să o aducă pe bătrână pentru a o interna.

În urma apariţiei înregistrării, medicul a cerut încetarea contractului cu Spitalul Orăşenesc Băicoi.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.