Societatea Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, firmă a consiliului local care se ocupă de administrarea spaţiilor publice din municipiu, anunţă că au avut loc noi acte de vandalism, după ce persoane necunoscute au furat ţevile de alimentare cu apă ale unei fântâni arteziene şi au desprins lanţurile leagănelor la un loc de joacă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Firma Consiliului Local Ploieşti care se ocupă de întreţinerea domeniului public anunţă luni că echipele societăţii ,,intervin pentru repararea elementelor din componenţa obiectelor de joacă, mobilierului urban şi fântânilor arteziene din municipiu’’, însă activităţile ,,sunt îngreunate de vandalizarea constantă a elementelor reparate, la scurt timp după finalizarea lucrărilor’’.
În acest context, firma face din nou apel la locuitori să anunţe autorităţile dacă sunt martorii actelor de vandalism.
Cele mai recente astfel de acte constau în sustragerea ţevilor de alimentare cu apă ale unei fântâni arteziene şi în desprinderea lanţurilor de la leagănele dintr-un loc de joacă.
Astfel de acte au fost raportate in repetate rânduri în ultimele săptămâni în mai multe zone din Ploieşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.