Primarul Municipiului Ploieşti Andrei Liviu Volosevici a verificat sâmbătă modul în care se desfăşoară activităţile de dezinsecţie şi deratizare, derulate în această perioadă de către operatorul S.C. Coral Impex S.R.L.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Edilul şef al municipiului Ploieşti a inspectat sâmbătă la Sala Sporturilor “Olimpia”, efectivul de personal şi dotările tehnice ale societăţii Coral Impex S.R.L. Cu acest prilej, a putut urmări şi o demonstraţie în cadrul căreia au fost prezentate utilajele şi capacitatea de intervenţie a acestui operator public, activitate în cadrul căreia nu s-au utilizat substanţele ce sunt aplicate în momentul prestării de servicii DDD (dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare), arată un comunicat de presă al Primăriei.

„Am constatat cu prilejul acestei evaluări că operatorul S.C. Coral Impex S.R.L. deţine tehnologie performantă de ultimă generaţie pentru efectuarea serviciilor de deratizare, dezinfecţie, dezinsecţie şi tratamente fitosanitare. Societatea respectivă este lider pe piaţa naţională a acestui tip de servicii, are personal calificat  şi instruit conform cerinţelor legale. În urma verificărilor de astăzi, consider că ploieştenii dispun de servicii de calitate pe acest profil, la costuri minime.   Voi monitoriza atent în continuare toate serviciile publice ale municipiului Ploieşti, implicit sectorul serviciilor DDD, pentru că aceste activităţi trebuie să fie eficiente, corespunzătoare şi să asigure un nivel ridicat de satisfacţie în rândul cetăţenilor” a conchis primarul Andrei Liviu Volosevici, potrivit sursei citate. 

Sursa foto: Primăria Ploieşti
Sursa foto: Primăria Ploieşti
Sursa foto: Primăria Ploieşti
Sursa foto: Primăria Ploieşti
Sursa foto: Primăria Ploieşti
Sursa foto: Primăria Ploieşti
Sursa foto: Primăria Ploieşti
Sursa foto: Primăria Ploieşti
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.