Societatea comercială Termo Ploieşti SRL, firma nou înfiinţată a Consiliului Local care se ocupă de furnizarea agentului termic în municipiu, anunţă că a pornit cazanul pentru apă fierbinte (CAF) 2 din cadrul CET Brazi şi va începe în noaptea care urmează, reluarea furnizării apei calde în municipiu, oprită în urmă cu aproape trei luni. Firma precizează că două avarii majore s-au podus, în ultimele două la sistemul de termoficare al municipiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, 21 octombrie, a fost pornit CAF 2 şi începe încălzirea agentului termic primar pentru prepararea apei calde menajere, urmând ca, pe măsură ce aceasta ajunge la temperatura optimă, să fie puse în funcţiune, treptat punctele termice pentru a furniza apă caldă de consum în toate cartierele. Reluarea distribuţiei de apă caldă se va face din această noapte, etapizat, începând cu zona de vest a oraşului. Până duminică seara, toate apartamentele din Ploieşti care sunt racordate la sistemul centralizat SACET vor avea apă caldă”, transmite, vineri, printr-un comunicat de presă, firma Termo Ploieşti.
Conform sursei citate, în ultimele ore, în timpul procedurii de verificare şi încărcare a instalaţiei, „s-au produs două avarii majore care au fost izolate şi vor fi remediate în cel mai scurt timp”.
Compania de termoficare deţinută de Consiliul Local Ploieşti precizează că pornirea sistemului de încălzire se va face începând de luni, 24 octombrie, iar prioritate vor avea spitalele, creşele şi grădiniţele, în condiţiile în care şcolile nu vor funcţiona, elevii fiind în vacanţă în săptămâna următoare.
Compania solicită abonaţilor să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidente precum nundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.