Colegiul Naţional "Regina Maria" - fostul Liceu Pedagogic din Ploieşti, unitate şcolară care are peste 1.500 de elevi şi zeci de angajaţi -, intră, începând de miercuri, în scenariul roşu, urmând a efectua cursuri exclusiv online la toate clasele, după apariţia de îmbolnăviri la copii şi la angajaţi ai şcolii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Decizia privind modificarea scenariului de funcţionare al Colegiului Naţional ”Regina Maria” a fost anunţată părinţilor marţi seară, în contextul în care a fost confirmat un patrulea caz de infectare cu SARS-CoV-2 la elevi şi angajaţi.
 
Astfel, un profesor de la şcoala primară, dar şi un angajat din rândul personalului nedidactic sunt printre cei confirmaţi.
 
Unitatea şcolară deschisese anul şcolar în scenariul galben, iar anterior cursurile se desfăşuraseră în baza scenariului roşu în anumite clase, unde apăruseră cazuri izolate. 
 
Judeţul Prahova a înregistrat, conform raportării pentru 24 de ore transmise marţi de către autorităţi, 132 de cazuri noi, opt fiind constatate la copii şi adolescenţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.