Primăria Piteşti anunţă că a emis somaţie pe numele unei familii care locuieşte într-un bloc de locuinţe sociale deţinut de administraţia locală, după ce membri ai acestei familii ar fost filmaţi, în mod repetat, aruncând pe fereastră gunoiul. Respectiva familie are peste 4500 de lei datorie la chirie şi întreţinere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Primăria Piteşti a anunţat sâmbătă că a emis somaţie de a părăsi locuinţa pentru o familie din blocul de locuinţe sociale pe care administraţia îl deţine, decizia fiind luată după ce membrii familiei au fost filmaţi, în repetate rânduri, în timp ce aruncă gunoiul pe fereastră.
„Este a treia oară în care familia din blocul cu locuinţe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanţă evacuarea familiei şi recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalităţii Piteşti la chirie şi întreţinere”, au scris oficialii municipalităţii sâmbătă, pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.