Pilotul aeronavei de mici dimensiuni care s-a prăbuşit, miercuri după-amiază, în apropierea localităţii Topoloveni din judeţul Argeş a fost dus la spital, el suferind traumatisme la cap în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paramedicii SMUD l-au preluat pe bărbatul care, miercuri după-amiază, s-a prăbuşit cu o aeronavă uşoară de mici dimensiuni într-un lan de porumb din apropierea localităţii Topoloveni.

Pilotul, în vârstă de 30 de ani, a suferit mai multe răni la cap, însă este conştient şi cooperant, el fiind, de altfel cel care a sunat la 112. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, aeronava prăbuşită este un avion de tip uşor, care are rezervoare, iar în aceste condiţii pompierii asigură în zonă măsuri pentru prevenirea unui incendiu.

Primele date arată că pilotul era singurul ocupant, deşi avionul are două locuri. El făcea un zbor de agrement, când s-a prăbuşit în apropierea aerodromului din Topoloveni, iar până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-a stabilit dacă tocmai decolase, ori dacă se pregătea să aterizeze când a pierdut controlul asupra aparatului de zbor, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

Cazul este cercetat de Autoritatea Aeronautică Civilă şi de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.