Pilotul catapultat din MIG-ul prăbuşit în judeţul Mureş a fost operat de medicii spitalului Militar Central. Starea sa este stabilă şi primeşte suport psihologic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Locotenent-comandorul Andrei Criste a fost operat, ieri, în Blocul operator al Secţiei Neurochirurgie. Intervenţia chirurgicală a decurs bine, fără evenimente sau complicaţii intra sau post-operatori care să pună în pericol viaţa sau integritatea fizică a militarului”, a trasmis, joi, Spitalul MIlitar Central, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că pacientul este conştient, cooperant, orientat temporo-spaţial, stabil hemodinamic şi respirator, fiind evaluat zilnic de echipa multidisciplinară constituită din specialişti în neurochirurgie, chirurgie toracică, Anestezie Terapie Intensivă (ATI), medicină de laborator şi imagistică medicală pentru stabilirea conduitei terapeutice.

”Precizăm că locotenent-comandorul Andrei Criste beneficiază de suport psihologic de specialitate. Echipa noastră medicală se află în contact permanent cu familia”, a mai transmis unitatea medical.

Bărbatul a fost rănit în accident aviatic care a avut loc în judeţul Mureş. MIG-ul în care se afla s-a prăbuşit, pilotul reusind să se catapulteze.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.