Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunţă retragerea de la vânzare a unor produse din pui (piept şi oase) la care s-a descoperit prezenţa bacteriei Salmonella enteritidis şi a unui sortiment de pizza congelată care ar putea fi contaminat cu un corp metalic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ANSVSA, SC Anerol Fresh SRL Oradea a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a unor produse: piept de pui file şi oase de pui, din lotul 10402, cu data expirării 10 februarie. Motivul retragerii îl reprezintă prezenţa bacteriei Salmonella enteritidis.

Persoanele care au cumpărat aceste produse între 5 şi 10 februarie sunt sfătuite să nu le consume şi să le returneze, împreună cu bonul achiziţiei, urmând a primi contravaloarea acestora.

De asemenea, ANSVSA a anunţat retragerea de la vânzare, din magazinele Metro Cash & Carry Romania, Cora şi Mega Image, a produsului Pizza Ristorante Prosciutto 330 de grame, cu  lot: 141021 şi termenul  de  valabilitate: septembrie 2022. Acest sortiment de pizza congelată este retras din cauză că există un risc scăzut de contaminare cu un corp metalic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.