Numărul protestatarilor care au ieşit din nou în stradă, joi seară, la Braşov a ajuns la 6.000, aceştia pornind în marş pe străzile municipiului, până la ora transmiterii acestei ştiri manifestarea decurgând fără incidente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii au pornit în marş din Piaţa Sfatului pe străzile Braşovului şi strigă "Hoţii“, acţiunea fiind paşnică. Circulaţia este oprită pe străzile pe care merg protestatarii pentru a nu exista incidente, marşul desfăşurându-se pe traseul:  Mureşenilor - Eroilor - 15 Noiembrie - Patria - Ceasu Rău -  Iuliu Maniu şi înapoi în Piaţa Sfatului.

Protestul a început la ora 17.00 la Prefectura Braşov, unde s-au adunat iniţial 1.000 de persoane. Într-o oră, numărul protestatarilor a ajuns la 4.000, la ora transmiterii acestei ştiri fiind 6.000 de persoane în stradă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Oamenii cer retragerea actelor normative privind modificarea codurilor penale şi a legii referitoare la graţiere

Protestatari strigă: "Uniţi salvăm toată România“, "Abrogaţi şi apoi plecaţi“, "DNA să vină să vă ia“, "Dragnea nu uita, România nu-i a ta“, dar şi "Zi de zi aici vom fi“.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.