Numărul protestatarilor care au ieşit din nou în stradă, joi seară, la Braşov a ajuns la 6.000, aceştia pornind în marş pe străzile municipiului, până la ora transmiterii acestei ştiri manifestarea decurgând fără incidente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Oamenii au pornit în marş din Piaţa Sfatului pe străzile Braşovului şi strigă "Hoţii“, acţiunea fiind paşnică. Circulaţia este oprită pe străzile pe care merg protestatarii pentru a nu exista incidente, marşul desfăşurându-se pe traseul:  Mureşenilor - Eroilor - 15 Noiembrie - Patria - Ceasu Rău -  Iuliu Maniu şi înapoi în Piaţa Sfatului.

Protestul a început la ora 17.00 la Prefectura Braşov, unde s-au adunat iniţial 1.000 de persoane. Într-o oră, numărul protestatarilor a ajuns la 4.000, la ora transmiterii acestei ştiri fiind 6.000 de persoane în stradă.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Oamenii cer retragerea actelor normative privind modificarea codurilor penale şi a legii referitoare la graţiere

Protestatari strigă: "Uniţi salvăm toată România“, "Abrogaţi şi apoi plecaţi“, "DNA să vină să vă ia“, "Dragnea nu uita, România nu-i a ta“, dar şi "Zi de zi aici vom fi“.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.