Peste 55.000 de elevi din Timişoara, Moşniţa Nouă, Giroc, Dumbrăviţa şi Ghiroda, localităţi aflate în carantina de noaptea trecută, învaţă online, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiş, acest număr reprezentând aproximativ jumătate din totalul elevilor din judeţul Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Timiş, în Timişoara 49.885 de elevi învaţă, de luni, online, după ce oraşul a intrat în carantină, în timp ce în localităţile periurbane carantinate - Moşniţa Nouă, Giroc, Dumbrăviţa şi Ghiroda - sunt 5.517 elevi care au trecut la învăţământul de la distanţă.
 
Potrivit Inspectoratului Şcolar Timiş, asta înseamnă 57% din elevii din întreg judeţul.
 
La nivelul judeţului Timiş, în 8 martie, 149 de şcoli sunt în carantină. Alte 141 de unităţi de învăţământ sunt în scenariul roşu, 199 în scenariul galben şi alte 102 în scenariul verde.
 
Timişoara şi localităţile periurbane Moşniţa Nouă, Giroc, Dumbrăviţa şi Ghiroda au intrat în carantină, în noaptea de duminică spre luni, din cauza numărului mare de cazuri COVID-19. Potrivit raportării de duminică, în judeţul Timiş, rata de infectare cu Covid a fost 5,60 cazuri la o mie de locuitori, în timp ce la Timişoara era 7.36.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.