Peste 22.000 de angajaţi şi 679 de angajatori din judeţul Timiş au înregistrate contracte individuale de muncă cu clauza de Telemuncă, în timp ce alţi peste 1.700 muncesc de la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Timiş, care a prezentat date puse la dispoziţie de Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş, luni, un număr de  679  angajatori, cu 22.685 salariaţi, din judeţul Timiş au înregistrate contracte individuale de muncă cu clauza de Telemuncă.  

Totodată, 276 angajatori, au înregistraţi 1.725 salariati cu contracte de muncă la domiciliu.

Deasemenea, pe piaţa muncii din  judeţului Timiş un număr 622 angajatori - care au peste peste 50 de salariaţi -  şi-au decalat programul de muncă.

”Prefectul Liliana Oneţ face apel la angajatori şi angajaţi să respecte măsurile din HG 967/12 noiembrie 2020 şi să treacă la programele de telemuncă sau muncă la domiciliu. Deasemenea, în firmele de producţie sau în alte companii unde nu se poate trece la telemuncă sau muncă la domiciliu este nevoie să se decaleze programul de muncă pentru a se evita aglomeraţiile din mijloacele de transport în comun. Aceste măsuri sunt necesare pentru a se reduce numărul de infectări cu virusul SARS-COV 2 şi, implicit, pentru a se evita luarea unor noi măsuri care pot ajunge până la carantinarea altor localităţi din judeţul Timiş”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Timiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.