Manifestanţii care s-au adunat în diferite puncte din Timişoara au sosit în grupuri organizate în Piaţa Victoriei din Timişoara, la ora actuală, în total fiind aproximativ 15.000 de oameni care scandează lozinci la adresa premierului Sorin Grindeanu, a Guvernului şi a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În jurul orei 20.00, coloanele de manifestanţi care se adunaseră în mai multe puncte din oraş au sosit în Piaţa Victoriei din Timişoara, atat pe platoul din faţa Operei Naţionale Române, cât şi în părţile laterale ale pieţei.

O tânără sosită şi ea în Piaţa Victoriei din Timişoara, cu o chitară, a cântat Imnul Timişoarei, melordia ”Timişoara, Timişoara”, compusă de muzicianul Ilie Stepan.

De asemenea, la boxele instalate în faţa Operei organizatorii au pus mai multe melodii, pentru cei prezenţi la miting.

Protestatarii sunt îndemnaţi să strige lozinci precum ”Trădătorii”, ”Abrogare”, ”Grindeanu ai pătat onoarea din Banat”, ”Ruşine să vă fie” şi altele.

Protestul de la Timişoara a început după ora 19.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.