Administraţia ploieşteană a decis, sâmbătă, desfiinţarea pereţilor care sunt montaţi pe laturile a patru mari pieţe din municipiu, decizia fiind luată pentru ca aceasta să poată rămâne deschise şi din data de 9 noiembrie, când intră în vigoare noile restricţii decise de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
S.C. Hale şi Pieţe S.A, firmă deţinută de Consiliul Local Ploieşti, trebuie ca, până în seara zilei de duminică, 8 noiembrie , să desfiinţeze perimetrele cu policarbonat din piaţa centrală a oraşului şi din pieţele Nord, Vest şi Mihai Bravu, pentru a se realiza spaţii deschise şi a se evita, astfel,  intrarea sub incidenţa hotărârii de Guvern care stabileşte închiderea pieţelor care funcţionează înspaţii interioare. Decizia a fost luată sâmbătă de către primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, informează administraţia locală într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă seară. 
Totodată, în condiţiile în care activitatea unei alte pieţe din oraş, cea din cartierul Malu Roşu se desfăşoară într-un spaţiu închis, în zonă vor fi amenajate, în exterior, aproximativ 10 tarabe, care vor funcţiona între orele 09.00 - 18.00. La finalul programului, în acel perimetru se va face curăţenie generală, a mai decis administraţia locală.
Oborul din Ploieşti, cea mai mare piaţă deschisă la sfârşit de săptămână şi care funcţionează în aer liber, va fi închis, începând cu data de 9 noiembrie. 
„Totodată, în urma unei discuţii telefonice pe care primarul municipiului Ploieşti a purtat-o, astăzi, cu premierul României, domnul Ludovic Orban, s-a stabilit ca, în eventualitatea închiderii  activităţii comerciale din interiorul Halelor Centrale Ploieşti, aceasta să fie reamenajată pentru producătorii autohtoni, în exteriorul clădirii respective, pe modelul structurilor amplasate pe domeniul public, în perioada târgurilor de profil” mai transmite Primăria Ploieşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.