Patru tineri din Bistriţa Năsăud, între care şi un minor de 14 ani, sunt cercetaţi de către poliţişti pentru infracţiuni de tentativă la tâlhărie calificată şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, după ce în cursul zilei de sâmbătă, au atacat, pe stradă mai multe persoane ăe care au încercat să e jefuiască, sub ameninţarea armelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentele au avut loc sâmbătă, în municipiul Bistriţa Năsăud. 
„La data de 6 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un grup de patru persoane, care aveau asupra lor un pistol de tip airsoft şi o armă albă, ar fi ameninţat doi tineri pe raza municipiului Bistriţa cu scopul de a obţine bunurile şi valorile pe care le aveau asupra lor. Întrucât aceştia au refuzat, cele patru persoane i-ar fi agresat fizic. La scurt timp, poliţiştii au fost sesizaţi din nou cu privire la faptul că un grup de patru persoane ar fi încercat prin aceeaşi modalitate să obţină bunuri de la alţi 3 tineri aflaţi în faţa unei săli de jocuri de noroc. Întrucât aceştia au refuzat, un membru al grupului ar fi utilizat un pistol de tip airsoft în direcţia unuia dintre tineri, provocându-i suferinţe fizice”, informează Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud.
În urma reclamaţiilor primite, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au identificat şi depistat pe cei patru suspecţi care încercau să jefuiască oameni pe stradă.  Este vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, din Viişoara, Bistriţa şi Dorolea. Asupra lot, poliţiştii au găsit armele folosite la tentativele de jaf. 
Cei patru au fost duşi la sediul Poliţiei Bistriţa, trei dintre e fiind reţinuţi şi urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.