Patru persoane au fost rănite, duminică după amiază, după ce autoturismul în care se aflau a derapat şi s-a izbit violent de un cap de pod. Două dintre victime sunt minore, fiind vorba despre un copil de 11 ani şi unul de 14.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc duminică după amiază, pe drumul naţional 72 în comuna Ţiţeşti din judeţul Argeş, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar maşina intrat într-un cap de pod.
„În urma evenimentului au rezultat patru victime care au fost monitorizate şi sunt transportate la spital de către echipajele medicale. Paramedicii SMURD au evaluat două minore, cu vârstele aproximative de 11, respectiv 14 ani, conştiente, cooperante, ambele prezentând suspiciune fractură la membrul superior drept”, transmit oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. 
Ceilalţi doi răniţi au fost preluaţi de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Argeş.
La locul accidentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Mioveni cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.