Patru persoane, între care un adolescent au fost rănite într-un accident produs sâmbătă, autostrada A 1 Bucureşti - Piteşti. Două autoturisme au intrat în coliziune, ambele fiind proiectate în afara carosabilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul a avut loc la kilometrul 99 al autostrăzii A 1. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului ambele au fost proiectate în afara şoselei.

„Au rezultat 4 victime, printre care şi un minor de 14 ani, rănit la faţă şi la unul dintre membre. Din primele informaţii, în unul dintre autoturisme se aflau 4 persoane, iar în celălalt o persoană”, transmite ISU Argeş.

La momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului nu au fost găsite persoane încarcerate.

La locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD , precum şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.