Primăria Sectorului 4 a dispus, luni dimineaţă, în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a unor săli de curs, de la trei unităţi de învăţământ, după ce patru elevi au fost confirmaţi cu coronavirus. Totodată, autoritatea locală va asigura şi testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Sectorului 4 anunţă, luni, că patru elevi de la trei unităţi au fost confirmaţi cu coronavirus. Sălile în care învaţă acestea vot fi dezinfectate.

”Totodată, autoritatea locală va asigura şi testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu aceştia şi va implementa orice altă măsură ce se va impune. În următoarele 14 zile, activităţile de învăţare la clasele din care elevii făceau parte vor fi mutate în sistem online”, a transmis Primăria Sectorului 4.

Unul dintre elevi este în clasa a XI-a C la Colegiul Naţional „Dinu Lipatti”, doi (clasa a V-a şi clasa a XI-a) la Colegiul Romano-Catolic Sfântul Iosif şi unul în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială nr. 79.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.