Un bărbat de 37 de ani, patron al unei firme de construcţii case din lemn din judeţul Arad, a murit, joi după-amiază, strivit de panouri din lemn pe care încerca să le încarce într-un camion pentru a fi livrate pe şantier, o anchetă fiind începută de poliţişti şi inspectori de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul de muncă a avut loc în oraşul arădean Ineu, la sediul unei firme care construieşte case din lemn, iar victima este chiar patronul, un bărbat care avea 37 de ani.

Conform martorilor, patronul încărca un camion cu panouri din lemn care urma să fie livrate pe şantier. El a folosit un motostivuitor, însă la un moment dat a coborât de pe utilaj şi s-a apropiat de camion pentru a verifica ceva, moment în care câteva panouri s-au răsturnat şi l-au strivit.

Colegii au solicitat sprijin la 112, iar un echipaj medical a ajuns în scurt timp, dar manevrele de resuscitare, aplicate timp de aproape o oră, nu au dat rezultate. Medicii afirmă că leziunile suferite de victimă au fost incompatibile cu viaţa, având organe strivite şi hemoragii interne masive.

”Pentru comunitatea noastră este o pierdere imensă, dincolo de tragedia prin care trece familia. Era un întreprinzător respectat”, a declarat primarul oraşului, Călin Abrudan, care a fost coleg de şcoală cu victima.

Bărbatul se numea Lucian Mircea Ilisie şi avea doi copii minori.

Poliţiştii şi inspectorii de muncă au început o anchetă în acest caz, urmând să stabilească condiţiile în care a avut loc accidentul de muncă şi dacă există persoane ce pot fi trase la răspundere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.