Pasarela din metal care miercuri dimineaţă s-a prăbuşit peste liniile de cale ferată în zona Gării de Vest din Ploieşti are o greutate de zece tone şi face parte din reţeaua de distribuţie primară cu agent termic operată de compania cu Veolia Energie Prahova, fiind o pasarelă de inspecţie, anunţă compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasarela metalică cu o greutate de aproximativ zece tone face parte din reţeaua de distribuţie primară cu agent termic pe care o operează compania Veolia Energie Prahova, cea care a sigură distribuţia de agent termic în sistem centralizat la Ploieşti.

Într-un comunicat dat publicităţii de o companie de comunicare care reprezintă firma Veolia se precizează că "din motive de siguranţă distribuţia de agent termic a fost rerutată.

Conform sursei citate, distribuţia de agent termic pentru municipiul Ploieşti nu a fost afectată în urma incidentului.

Pasarela s-a prăbuşit miercuri dimineaţă, iar traficul feroviar pe magistrala Bucureşti - Braşov a fost blocat complet timp de peste cinci ore. Începând cu ora 12.00, a fost deschisă circulaţia feroviară, cu locomotive Diesel, pe firul II, pe distanţa Brazi - Ploieşti Vest - Buda. În urma incidentului, şase garnituri au fost oprite în gări, în Prahova, mai multe garnituri acumulând întârzieri de până la patru ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.