Pasagerii unei curse care trebuia să ajungă în noaptea de vineri spre sâmbătă la Madrid sunt blocaţi pe aeroportul din Bucureşti, din cauză că aeroportul din Madrid este nefuncţional ca urmare a căderilor masive de zăpadă înregistrate în Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Zeci de pasageri ai unei curse Bucureşti – Madrid sunt blocaţi pe aeroportul Otopeni din cauză că aeroportul din Madrid este nefuncţional ca urmare a căderilor masive de zăpadă înregistrate în Spania în ultimele ore. 
Potrivit Digi 24, pasagerii au fost duşi, iniţial, cu o aeronavă pe aeroportul din Bacău, iar în jurul orei 2 au fost aduşi din nou pe aeroportul „Henri Coandă”.
„De la ora 2 de când am ajuns în aeroportul din Bucureşti din oră în oră a venit câte un alt reprezentant Blue Air să ne confirme că zborul va fi programat peste o oră. Chiar acum, la prânz, ni s-a confirmat că zborul va ave aloc astăzi, să ne îmbarcăm, toată lumea s-a strâns la poarta de îmbarcare, după o oră de stat în picioare ni s-a zis că de fapt nu ne vom îmbarca”, a declarat înrr-o intervenţie la Digi 24, unul dintre pasagerii acestei curse.
Oficialii Aeroportului Henri Coandă nu au putut fi contactaţi pentru mai multe detalii cu privire la această situaţie. 
Conform meteorologilor, Spania înregistrează cea mai scăzută temperatură din istoria ţării pentru luna ianuarie, dar şi precipitaţii însemnate sub formă de ninsoare, stratul de zăpadă căzut fiind de peste 25 de centimetri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.