Autorităţile din Braşov anunţă că au deschis pârtia Stadion, destinată copiilor şi începătorilor, fiind pus în funcţiune şi teleschiul care asigura transportul pe aceastaĂ pârtie. Restul domeniului schiabil al staţiunii Poiana Braşov rămâne închis, din cauza temperaturilor ridicate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pârtia Stadion din Poiana este deschisă. Deşi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (temperaturi ridicate şi lipsa ninsorii) domeniul schiabil rămâne închis, pentru a le oferi copiilor o bucurie de Crăciun, am deschis pârtia pentru copii şi începători Stadion (in spatele telegondolei), inclusiv teleschiul care asigura transportul pe aceasta pârtie”, anunţă, sâmbătă, Primăria Braşov.
Domeniul schiabil al staţiunii Poiana Braşov nu este practicabil, însă administratorii acestuia au depozite de zăpadă în partea superioară, pe pârtiile Lupului, Drumul Roşu si Doamnei.  
„Profităm de fiecare perioada cu temperaturi sub -4 grade pentru a porni instalaţiile de producere a zăpezii artificiale.  Pentru a putea începe amenajarea pârtiilor mai avem nevoie de câteva zile cu temperaturi care să permită pornirea instalaţiilor”, mai transmit autorităţile locale.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.