Mai multe pancarte cu mesaje împotriva preşedintelui PSD Liviu Dragnea alături de o alta mai mare pe care scrie Sorinele - Rezistă, au fost puse, miercuri, pe gardul Palatului Parlamentului, în timp ce în clădire se desfăşoară şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care se decide soarta Cabinetului Grindeanu. Parlamentarul USR Cosette Chichirău postează o fotografie de la protest şi cheamă oamenii să vină la Palatul Parlamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe pancartele improvizate scrie "Dagnea, nu uita, tre' să pleci doar dumneata!", "Dragnea, fii bărbat, dă-ţi demisia imediat! Că eşti iarăşi inclulpat!" şi "Dragnea, nu fi trist, Grindi e acum #Rezist", aluzie la mesajul protestarilor din Piaţa Victoriei.

De asemenea, sprijinite de gard erau marionete îmbăcate în zeghe cu chipurile lui Ion Iliescu, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea.

Cele câteva persoane aflate la ineditul protest au fost legitimate de jandarmi.

Şi parlamentarul USR Cosette Chichirău a scris pe acest subiect pe contul său de Facebook.

"Acum câteva minute când am ieşit de la serviciu, am dat de protestatarii #rezist. N-am rezistat si m-am alăturat si eu! Au venit doi jandarmi si ne-au cerut sa plecăm în baza legii 60/1991. N-am plecat. Veniţi si voi la intrarea Parlamentului de la Izvor", scrie Chichirău, postând fotografia alături de protestatari.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.